TENTANG KAMI

Yiwu Sandro Trade Co., Ltd .. dimimitian di yiwu, zhejiang, Cina, khusus dina nyayogikeun sababaraha jinis typeIIR Topéng masker pameunteu, sapertos masker pelindung pembuangan, topeng médis pembuangan, kelas Masker Tilepan kelas KN95 (kalayan jinis FFP1 / FFP2 / FFP3 ), Topéng Bedah, Topéng Barudak, sareng topéng 3M KN90 / KN95. Gownsasi tingkat 1 / tingkat 2 / tingkat 3 / tingkat 4, duanana panggunaan sipil sareng médis. Tameng muka, thermometer Ceuli sareng thermometer payun sareng inpormasi sanésna, cap sareng topi .kamas masker sareng bandana.
Perusahaan urang gaduh langkung ti 100 pabrik kerjasama anu didaptarkeun dina hukum Républik masarakat Cina, kéngingkeun sertipikat pendaptaran alat médis sareng lisénsi manufaktur, disahkeun ku ISO9001: 2008 Sistem Manajemen Mutu Internasional. Produkna patepung sareng Éropa Standar EN149: 2001 + A1: 2009 kalayan peunteun FFP1 NR / FFP2 NR / FFP3 NR, standar Amérika NlOSH N95, FDA, standar Australia AS / NZS1716: 2003, sareng standar GB / YY Cina.

SADAYANA Pabrik kerjasama kami gaduh laporan uji CE & FDA AD GB pikeun ékspor di panjuru dunya.

  • /about-us/
  • /about-us/
  • /about-us/

BERITA

first

PRODUK TERBARU