Cina Karya Fashionable kalawan béas, kantong insulated, portabel Oxford lawon aluminium foil és pak thickened kotak dahar beurang kantong pabrik jeung suppliers |Sandro

Karya modis kalayan béas, kantong insulated, portabel lawon Oxford aluminium foil és pack thickened kantong kotak dahar beurang

Katerangan pondok:


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Panjelasan Produk: Karya fashionable kalawan béas, kantong insulated, portabel Oxford lawon aluminium foil és pack thickened kantong kotak dahar beurang

[Bahan Produk]: 900D frosted Oxford lawon + dénsitas luhur aluminium foil ramah lingkungan [Kelas perlindungan lingkungan]

Item No.: LB-0011

Warna produk: Biru kulawu

Beurat: 0,48 kg/pc

Ukuran produk: 24×15*21 cm

Nyitak LOGO: Enya

Sertipikat: SGS

Fitur produk:

lawon Oxford frosted 900D, pelestarian panas lila-langgeng tur pelestarian tiis

6mm mutiara katun berkah

pilem aluminium panyalindungan lingkungan kualitas luhur, firmness kuat, gampang pikeun ngabersihan

Sleting logam stainless steel teguh sareng dipercaya, sareng gambar kawatna lancar

Lathes rupa, malah jeung malah edging

Hemming tipe portabel, teu nyekel leungeun, gampang dibawa

Stainless steel tarik ngaitkeun, teu gampang pikeun megatkeun

Aplikasi Produk: piknik, sakola, imah, kantor, réstoran jeung tempat séjén

Waktos pangiriman: <1000pcs, urang bisa ngirim dina 5-7days.> 1000 lembar, urang tiasa ngilikan dina 10-15days.

Urutan tempat: Welcome to send us enquiry, our email is: sale08@sandrotrade.com, phone number & WhatsApp: +00 861 526 797 0096.

[Pakét]: Hiji kantong OPP per sapotong (tahan cai)

Sampel: Sampel sadia, muatan sampel nyaeta $80 kaasup ongkos pengiriman barang.Lamun kuantitas urutan ngahontal kaayaan nu tangtu, urang bakal ngabalikeun duit fee sampel.

[Kauntungan Kompetisi Primer]: Urang gaduh leuwih 10 taun pangalaman profésional salaku manufacurer tas, specializing dina produksi tas, nyeuseuh tas, tas insulasi, tas komputer, tas travel, tas mommy, tas olahraga, backpacks, jsb.

Perhatian: Produk ieu euweuh stock, sarta kuantitas minimum 1000pcs.

 

 

 

 

 

1. Tanjeunnangasingkeun gownkudu diganti dina waktu, teu recommeded pikeun pamakéan jangka panjang2.Upami ieu mangrupikeun panyesuaian atanapi réaksi ngarugikeun nalika nganggo, disarankeun pikeun ngeureunkeun panggunaan3.Thengasingkeun gownhenteu tiasa diumbah, punten pastikeun ngagunakeun éta dina periode validitas4.Nyimpen dina tempat garing sarta ventilated jauh ti seuneu jeung inflammables.

detail picture (1) detail picture (2) detail picture (3) detail picture (4) detail picture (5) detail picture (6) detail picture (7) detail picture (8) detail picture (9) detail picture (10) detail picture (11) detail picture (12) detail picture (13) detail picture (14) detail picture (15)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami