Warta

  • Kumaha Nganggo Topéng

    Ieu mangrupikeun léngkah anu leres pikeun ngagem topéng: 1. Buka topéng sareng jaga klip irung di luhur teras tarik tali ceuli ku dua kali. 2. Tahan sungut-muffle kana gado anjeun pikeun lengkep nutupan irung sareng sungut anjeun. 3. Tarik loop-ceuli di tukangeun ceuli anjeun sareng saluyukeun supaya anjeun raoseun ...
    Maca deui
  • Total ékspor produk pencegahan wabah

    Kusabab convid-19 nyebar gancang ka mancanagara, paréntah anti-virus ti sababaraha nagara parantos ngabeledug. Numutkeun kana statistik kauangan urang, ti akhir Pébruari taun ayeuna, jumlah ékspor produk pencegahan wabah parantos ningkat sacara signifikan. Dugi ka akhir Juli, kami ngekspor klep total US ...
    Maca deui
  • Kegiatan ngawangun Tim Pertengahan taun diayakeun

    Anyar-anyar ieu, perusahaan dagang Yiwu Sandro ngayakeun konperénsi taun pertengahan taun 2020 pikeun sacara komprehensif nganalisis kamekaran kinerja dina satengah mimiti taun ieu, sareng nekenkeun fokus damel dina paruh kadua taun 2020. Konperénsi éta dituturkeun ku kagiatan ngawangun tim anu pikaresepeun . Sadaya padamel atos ...
    Maca deui
  • How To Wear Mask

    Kumaha Nganggo Topéng

    Ieu mangrupikeun léngkah anu leres pikeun ngagem topéng: 1. Buka topéng sareng jaga klip irung di luhur teras tarik loop ceuli ku panangan anjeun. 2. Tahan topéng kana gado anjeun pikeun lengkep nutupan irung sareng sungut anjeun. 3. Tarik loop-ceuli di tukangeun ceuli anjeun sareng saluyukeun supaya anjeun betah. ...
    Maca deui
  • Total export of epidemic prevention products

    Total ékspor produk pencegahan wabah

    Kusabab convid-19 nyebar gancang ka mancanagara, paréntah pikeun produk pencegahan wabah ti sababaraha nagara parantos ngabeledug. Numutkeun kana statistik kauangan urang, ti akhir Pébruari taun ayeuna, jumlah ékspor produk pencegahan wabah parantos ningkat sacara signifikan. Dugi ka akhir Juli, kami ngekspor ...
    Maca deui
  • Organized Mid-year Team-building Activities

    Kegiatan ngawangun Tim Pertengahan taun diayakeun

    Anyar-anyar ieu, perusahaan dagang Yiwu Sandro ngayakeun konperénsi taun pertengahan taun 2020 pikeun sacara komprehensif nganalisis kamekaran kinerja dina paruh munggaran taun 2020, sareng nekenkeun fokus damel dina paruh kadua taun 2020. Konperénsi éta dituturkeun ku kagiatan ngawangun tim anu pikaresepeun. Sadayana padamel sumping ...
    Maca deui