Warta

Warta

  • Bewara

    Pelanggan anu dihormat Hapunten pisan pikeun nginpokeun ka anjeun yén kusabab kaayaan wabah di Yiwu Ayeuna jumlah jalma anu katépaan parantos langkung ti 500. Janten urang badé blokade!1.All pesenan dina produksi bakal delayedmangga ngadagoan bewara kami pikeun waktu reureuh husus.Sanajan sababaraha c ...
    Maca deui
  • Diajar Ngeunaan Kain Jacquard Sareng Kami

    Diajar Ngeunaan Kain Jacquard Sareng Kami

    Bagian kahiji: Bahan naon lawon jacquard?Kain Jacquard ngarujuk kana lawon anu ngagunakeun anyaman lungsin sareng weft pikeun ngabentuk pola nalika anyaman.Lawon jacquard ngagaduhan jumlah benang anu saé sareng ngagaduhan syarat anu luhur pikeun katun atah.Pola dina lawon jacquard ditenun, sanés ...
    Maca deui
  • Milih kantong katuhu

    Milih kantong katuhu

    1.Choose kulit sapi pikeun tékstur kandel sarta lalawanan maké kuat.Pikeun beungeut handap sarta juru tas anu mindeng digosok, kulit sapi bisa awét.Kulit domba anu hipu, lemes sareng hampang pikeun dirampa, janten kulit domba anu kualitasna saé sareng salah sahiji pilihan anu pangsaéna pikeun ...
    Maca deui
  • Hayu impian anjeun ngapung di cinyusu

    Hayu impian anjeun ngapung di cinyusu

    Usum tiris, cinyusu datang. Abdi bogoh spring pangalusna, sabab éta usum geulis pisan.Dina musim semi, cuaca sok cerah sareng hujan, henteu tiis sareng henteu panas. .
    Maca deui
  • Akal ngagunakeun kantong

    Akal ngagunakeun kantong

    1.The kabiasaan ngagunakeun kantong bener bisa ningkatkeun durability tas;2.Please tetep kantong garing, upami kantong téh baseuh atawa beueus, éta bisa ngabalukarkeun deformasi;3. Ulah overload kantong, éta bisa ngabalukarkeun wrinkling, cracking, deformasi; 4. Lamun lawon ieu scratched sarta hésé ngalereskeun, kudu ati ...
    Maca deui
  • Pilih kantong sakola anu nyaman sareng lucu pikeun anak anjeun

    Pilih kantong sakola anu nyaman sareng lucu pikeun anak anjeun

    Kantong sakola mangrupikeun alat anu kedah dianggo pikeun murangkalih pikeun sakola.Ieu mawa tanggung jawab beurat mawa buku.Genah pisan barudak boga kantong sakola.Hayu atuh ngenalkeun ka anjeun kumaha carana milih kantong sakola lucu nyaman.Barudak langkung resep nyandak sakola lucu anu nyaman b ...
    Maca deui
  • Spring datang

    Spring datang

    Usum geus réngsé, jeung spring datang.Pilih sabtu minggu anu cerah, ngamangpaatkeun momen nalika kebon pinuh ku cinyusu, sareng angkat kaméra pikeun nyandak gambar tapak suku kahirupan pikeun urang.Hayu urang bersantai, poho ngeunaan gawé teuas, mawa ransel bisa dipaké sarta kasual urang jeung ngarasakeun hirup ...
    Maca deui
  • Hayu urang diajar ngeunaan kantong sakola

    Hayu urang diajar ngeunaan kantong sakola

    Kantong sakola nujul kana kantong anu didamel tina lawon, kulit, sareng sajabana. Murid-murid nganggo buku pelajaran sareng alat tulis.Nurutkeun parobahan rasa éstétika konsumen, schoolbag geus ngembangkeun hiji kantong sakola anu bisa ngurangan beban siswa - koper.Bahan tas leuwih rupa-rupa ...
    Maca deui
  • Jenis kantong kosmetik

    Jenis kantong kosmetik

    Kantong kosmetik nyaéta kantong anu dipaké pikeun nyimpen kosmétik pikeun makeup urang, sapertos mascara, lip gloss, eyeshadow, bubuk, pensil alis, sunscreen sareng alat makeup anu sanés.tas kosmetik bisa dibagi kana nilon lawon tas kosmetik, katun tas kosmetik, PVC tas kosmetik, PU tas kosmetik nurutkeun th ...
    Maca deui
  • Kumaha carana milih kantong kosmetik perjalanan anu cocog

    Kumaha carana milih kantong kosmetik perjalanan anu cocog

    Kapasitas ageung Iinditan sareng kosmétik nalika anjeun kaluar nyaéta nyandak sadayana sareng anjeun moal tiasa nyerah salah sahijina. Pikirkeun baju anu béda-béda unggal dinten, tapi ogé hoyong nempatkeun makeup anu leres. Kantong kosmetik kapasitas leutik anu hampang. tapi meureun teu tahan saeutik la...
    Maca deui
  • Kumaha ngagunakeun kantong sakola

    Kumaha ngagunakeun kantong sakola

    Kantong sakola nujul kana kantong anu didamel tina lawon, kulit, sareng sajabana. Murid-murid nganggo buku pelajaran sareng alat tulis.Numutkeun kana parobahan rasa konsumen, bahan koper langkung rupa-rupa.Kulit, PU, ​​poliéster, kanvas, katun sareng linen sareng kantong tékstur sanésna nuju tren busana.Tuh...
    Maca deui
  • Merek Kosmétik L'Oreal Gawé Sareng Kami

    Merek Kosmétik L'Oreal Gawé Sareng Kami

    Ti Nopémber 2021, kami nampi patarosan ti cabang India tina merek L'Oreal dugi ka ayeuna, kami parantos ngabantosan pikeun ngatur sababaraha rencana kado promosi merek pikeun langkung ti 10 kosmétik merek L'Oreal.Naha bahanna tina katun, PU, ​​buludru, atanapi kulit asli, atanapi ka ...
    Maca deui