Cina Lucu ins buludru kedul kantong kosmetik Ladies portabel kantong kosmetik perjalanan portabel drawstring kantong gudang kosmetik pabrik jeung suppliers |Sandro

Imut buludru kantong kosmétik puguh awéwé portabel kantong kosmétik perjalanan portabel drawstring kantong panyimpen kosmetik

Katerangan pondok:


Rincian produk

FAQ

Tag produk

1.Inpormasi Dasar

ngaran:Imut buludru kantong kosmétik puguh awéwé portabel kantong kosmétik perjalanan portabel drawstring kantong panyimpen kosmetik

l Métiral: Kain buludru

l Warna: pink/héjo/beureum/hideung//hideung

lBeurat: 0,1 kg

l UkuranUkuran: 50*50 cm

 

2. Detail Produk

lLogo bordir, pinuh ku suasana.Lawon buludru nembongkeun méwah puguh, sarta panutupanana drawstring praktis tur merenah.Desain anu tiasa dijemput, bentukna lucu, sareng kapasitasna ageung.

lWangun imut sanggul pinuh ku haté budak awéwé.Anjeun tiasa nyebarkeun kaluar mun anjeun make-up, tur anjeun tiasa ningali naon nu peryogi di glance a.Bubuka badag pisan merenah pikeun loading na unloading.Gampang pisan jalan-jalan nganggo ruku sareng dibawa ku leungeun.

lRupa-rupa warna pikeun dipilih, bungkusan karton kalayan logo bronzing, atmosfir luhur sareng kelas luhur.

 

  1. Keunggulan Kompetitif Primer

lProsés custom-dijieun: gambar desain, konfirmasi rékayasa, rendering of renderings, konfirmasi rendering, muka template bulk, konfirmasi sampel, proofing warna, bubuka template proofing, produksi bulk, bungkusan QC, sarta kiriman.

lNgeunaan kualitas: Urang bakal pariksa taliti saméméh pangiriman pikeun mastikeun yén kualitas barang lulus adat, ngurangan résiko balik, sarta méré pembeli hiji lolos munggaran alus.

lNgeunaan jasa saatos-jualan: Nalika anu mésér mendakan masalah penilaian diri saatos nampi barang, anjeunna tiasa ngahubungi palayanan palanggan pikeun ngabalikeun barang, sareng anjeunna tiasa mésér kalayan kapercayaan.

lNgeunaan dukungan pembeli: Saatos ngadegkeun hubungan koperasi, kami bakal masihan dukungan téknis anu saluyu.Pembeli tiasa ngahubungi layanan palanggan pikeun nginpokeun waktos sareng gaya sateuacan acara.Urang bakal nyadiakeun rojongan pikeun acara.

lNgeunaan kustomisasi: kustomisasi kudu ngahontal kuantitas nu tangtu, unggal bahan béda bakal boga MOQ béda, desain bébas, renderings bébas, asupkeun prosés proofing tur beroperasi mastikeun luyu jeung sarat customer pikeun mastikeun kualitas sarta efisiensi urutan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami