Total ékspor produk pencegahan wabah

Kusabab convid-19 nyebar gancang ka mancanagara, paréntah pikeun produk pencegahan wabah ti sababaraha nagara parantos ngabeledug. Numutkeun kana statistik kauangan urang, ti akhir Pébruari taun ayeuna, jumlah ékspor produk pencegahan wabah parantos ningkat sacara signifikan. Dugi ka akhir Juli, kami ngekspor total klep tina USD 560juta masker sipil & médis, USD2.5 juta baju kaos di tingkat 1 & 2 & 3 & 4, USD2.41 juta thermometers infrared, ventilator USD0.1 juta, USD650,000 réagen deteksi coronavirus anyar, kacamata USD210,000 sareng tameng PVC 3juta. Kami utamina nyayogikeun ka nagara Éropa, Amérika, nagara Afrika Kidul jst.


Pos waktos: Aug-19-2020