Kegiatan ngawangun Tim Pertengahan taun diayakeun

Anyar-anyar ieu, perusahaan dagang Yiwu Sandro ngayakeun konperénsi taun pertengahan taun 2020 pikeun sacara komprehensif nganalisis kamekaran kinerja dina paruh munggaran taun 2020, sareng nekenkeun fokus damel dina paruh kadua taun 2020. Konperénsi éta dituturkeun ku kagiatan ngawangun tim anu pikaresepeun. Sadayana padamel ngiringan rapat abd Dengekeun kalayan ati-ati kana laporan rapat, ngalaksanakeun sumanget rapat. Sadayana ngagaduhan rencana anu jelas pikeun tujuan 2021 sareng ngagaduhan kayakinan pinuh pikeun ngahontal tujuan 2021.


Pos waktos: Aug-19-2020