Kumaha Nganggo Topéng

Ieu léngkah anu leres pikeun ngagem topéng:
1. Buka topéng sareng jaga klip irung di luhur teras tarik loop ceuli ku panangan anjeun.
2. Tahan topéng kana gado anjeun pikeun lengkep nutupan irung sareng sungut anjeun.
3. Tarik loop-ceuli di tukangeun ceuli anjeun sareng saluyukeun supaya anjeun betah.
4. Paké leungeun anjeun pikeun nyaluyukeun bentuk klip irung. Punten tip-tip ramo anjeun sareng dua sisi klip irung dugi ka diteken pageuh dina jambatan irung anjeun. (Ngégél klip irung ku ngan hiji panangan anu mangaruhan kana cangkéng topéng).
5. Panutup topéng nganggo panangan sareng hembus sacara maksimal. Upami anjeun ngaraos hawa kabur tina klip irung, anu diperyogikeun pikeun ngencarkeun klip irung; upami hawa kabur tina ujung topéng, anu diperyogikeun pikeun ngarobih loop-ceuli pikeun mastikeun ketang.


Pos waktos: Aug-19-2020